2 väikes baklažaani,
peotäis šampinjone,
väike kabatšokk,
1 paprika,
2 tomatit,
2 sibulat,
4 küüslauguküünt,
juustu,
puljongit või keedetud vett,
oliiviõli, peterselli,
jahvatatud musta pipart ja soola.
Puista kuuma õli sisse sibul ja küüslaugutükid. Kui need on kuldkollased, lisa paprikaribid ja tomativiilud. Kui tomativiilud on pehmed, lisa baklažaanitükid ja prae kõik pehmeks. Baklažaanid imevad rasva ja muu vedeliku väga kiiresti endasse, kui aga ei soovi , et roog oleks rasvane , vala peale piljongit või keedetud vett ja kata pann kaanega. Kui baklažaan on piisavalt haudunud, lisa seeneviilud ja tükeldatud kadatokk. aitsesta musta pipra ja soolaga ning sega läbi. Hauta niikaua, kuni kabatšokk ja baklažaan on läbi küpsenud. Võta enne hautamise lõppu kaas pealt ära, et üleliigne vedelik ära auraks. Kui tõstad panni tulelt, riputa roal riivjuustu, kata siis uuesti kaanega ja oota, kuni juust ära sulab. Kaunista petersellilehtedega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar