30. september 2012

Sõmer tatrapuder seentega.




400 gr tatrakruupe,
2 kl seenekeeduleent,
soola, rasva,
500 gr värskeid puravikke või šampinjone,
1-2 sibulat,
75 gr rasva,
1 1/4 kl hapukoorekastet,
2 spl riivitud juustu.

Värsked seened keedetakse, siis hakitakse ja praetakse rasvas. Puder valmistatakse seenekeeduleemes. Pudrule lisatakse rasva ja hautakse hakitud  sibulad. Keraamilised portsjonilised vormid määritakse rasvaga, nendesse jaotatakse puder. Keskele tehakse süvend, sellesse tõstetakse seened. Hapukoorekaste valatakse peale, puistatakse riivitud juustu ja küpsetatakse praeahjus helekollaseks (20-25 minutit).
Puder antakse lauale keraamilistes vormides, milles ta küpsetati.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком