3. oktoober 2012
Hautatud seened õuntega.
500 gr värskeid või 250-300 soolatud seeni,
1-2 spl rasvainet,
1 tl jahu,
2-3 haput õuna,
soola,
pipart,
sibulapealseid.
Seened tükeldatakse, hautatakse rasvaines 10-15 minutit, lisatakse jahu ja kooritud tükeldatud õunad, hautatakse pehmeks. Maitsestatakse, puistatakse peale peenestatud sibulapealseid. Juurde antakse keedetud kartuleid või kartuliputru ning peedisaltit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar