3. oktoober 2012
Hautatud seened sinepikastmes.
500 gr värskeid seeni,
2 spl rasva,
1-1 1/2 spl jahu,
1 sibul,
1-1 1/2 klaasi puljongit või seeneleent,
1- 1 1/2 spl sinepit,
soola, pipart,
suhkrut,
äädikat.
Seened tükeldatakse ja kuumutatakse, nii et neis mahl eraldub. Rasv sulatatakse, selles pruunistatakse jahu ja sibul, lisatakse seenemahl või puljong, keedetakse ja maitsestatakse teravaks. Hautatud seened segatakse kastmega ja kuumutatakse üheskoos veel 3-5 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar