3. oktoober 2012
Hautatud seened.
500 gr värskeid või 250-300 gr kupatatud (soolatud) seeni,
1-2 spl rasvainet,
1 sibul,
soola,
(2-3 spl hapukoort),
(1/2 kl puljongit või seeneleent),
petersellilehti või tilli.
Rasvaine sulatatakse , sellesse pannakse poolitatud või õhukesteks viiludeks lõigatud seened ja hakitud sibul. Kupatatud seentele lisatatse leent, teisi hautakse omas mahlas 15-20 minutit. Hautamisel lõpul lisatatse sool, maitseroheline ja soovi korral hapukoor.
Lisandiks antakse keedukartulid ja toorsalatit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar