19. veebruar 2012

Dipp.



Dipp on lihtne toitu serveerimise viis, mille puhul ettevalmistatud toiduained ( leiva- või saiakangid, soolaküpsised, juust, toored ja keedetud aedviljad, vorst ja praetükid, külmad praetud kartulilibled vm. kastetakse väikestes  kausikestes lauale antud paksu kastmesse. Toiduained hoitakse seejuures sõrmede vahel või kahvli otsas. Taldrikuid tavaliselt lauale ei panda, vajalikud on need väga vedela kastme või liiga pehme keedetud aedvilja korral.
Dipiks nimetakse ka kastet, millesse toiduaineid kastetakse . harilikult valmistatakse paar- kolm erisugust kastet. Serveerimiseks on kõige kohasemad on pealt laienevad kausikesed, millesse on kerge toiduained kasta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком