19. veebruar 2012

Munad rohelises kastmes.



4 muna,
1 kl hapukoort,
3 spl hakitud tilli, petersellilehti ja sibulapealseid,
soola, suhkrut,
1 väike hapukurk või õun,
1 tomat või 1 spl ketšupit, tükike soolakala või 2 kilu.

Munad keedetakse kõvaks (8-10 min), poolitakse pikuti. Hapukoor segatakse hakitud maitserohelisega, maitsestatakse ja lisatakse üsna peeneks lõigatud või riivitud hapukurk. Kaste pannakse vaagnale, kastmesse asetatakse munad, lõikepool ülespidi. Igale munapoolele pannakse tükike tomatit või ketšupit ja tükike soolakala. Lisandiks praetud sai, keedetud kartulid või sõmer riis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком