16. aprill 2013
Kuninglik supp.
1 küpsetatud kanapoeg (kuni 1 kg),
6 klaas pruuni lihapuljongit,
6 puhastatud mandlit,
100 gr kooritud nisuleiba,
soola.
Äsja küpsetatud kanapoja liha eraldada luudelt, tükeldada ja panna keevasse puljongisse. keeta vaiksel tulel 15-20 minutit. Liha tõsta välja ja lasta jahtuda. Ajada koos mandlite ja puljongis leotud saiaga läbi hakkmasina. lisada lihale mõni lusikatäis puljongit ja hõõruda puljongi kohal läbi sõela. Enne laualeandmist soojendada veevannil ja panna igasse taldrikusse võis praetud saiaviil.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar