17. aprill 2013
Puravikusupp.
1 l tooreid puhastatud puravikke,
1,5 l kana - või lihapuljongit,
3 spl õli või margariini,
3 spl nisujahu,
0,5 kl rõõska koort või piima,
mõni kadakamari.
Seened puhastada, tükeldada ja panna potti. Kuumutatakse veidi, et niiskus aurustuks. Lisatakse natuke õli või margariin ja hautatakse aeg-ajalt segades. Maitsestatakse soola ja pipraga, soovi korral lisatakse mõni kadakamari. Segatakse juurde jahu ning mõne minuti pärast kana või lihaleem. Keedetakse madalal kuumusel 15 minutit. Enne serveerimist lisatakse koor või piim.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar