Omlett krevetitäidisega.



6 muna,
0,5 l piima,
0,5 kl jahu,
soola,
100 gr riivitud juustu,
Täidis :
0,5 sibulat,
1 karp kalakonservi õlis või omas mahlas,
200 gr krevette,
tilli,
100 gr hapukoort.

Lahtiklopitud munadele segatakse juurde teisied ained. Taigen kallatakse ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberile ning küpsetatakse 200 C ahjus umbes 15 minutit kuni muna on hüübinud ja omlett saanud kauni värvi.
Vahepeal hakitakse siibul ja keedetakse pehmeks kalakonservileemes, lisatakse kalatükid ja lastakse veidi haududa. Seejärel lisatakse krevetid , hakitud tilli ja koor, kuumutatakse läbi. Kui vaja peaks olema, maitsestatakse soola ja pipraga.
Valmis omlett eemaldatakse paberist, kaetakse täidisega, keeratakse rulli ja tõstetakse vaagnale. Antakse kohe lauale.

Kommentaarid

Populaarsed postitused