16. aprill 2013
Potage Julienne.
100 gr porgandit,
100 gr naerist,
100 gr porrut,
100 gr sibulat,
2-3 spl võid,
4 kl liha- või kanapuljongit,
1 puhastatud kapsajuur,
50 gr hapuoblikat,
100 gr puhastatud herneid,
100 gr aedoakaunu,
2 spl hakitud harakputkelehti,
50 gr hapukoort või 30 % rõõska koort,
soola ja pipart.
Aedvili pesta ja hakkida peeneks. Kuumutada võis, kuid mitte pruunistada. Valada juurde puljong ja keeta 45 minutit vaiksel tulel. Laualeandmisel panna taldrikutesse koort.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar