16. aprill 2013
Tomati supp.
750 gr värskeid tomateid,
neljandik klaasi hakitud sibulat,
2 tl soola,
1 spl suhkrut,
1 spl sidrunimahla,
1 loorberileht,
2 spl võid,
2 spl nisujahu,
1 kl piima,
1 kl vahukoort või hapukoort.
Tomatid koorida ja panna kastrulisse. Lisada hakitud sibul, sool, suhkur, loorber, valada peale klaasi veega segatud sidrunimahl ja keeta vaiksel tulel 30 minutit. Eemaldada loorber, aedvili hõõruda läbi sõela. Teises keedunõus sulatada või, lisada jahu, segada ja valada piim peene joana juurde. Lasta pidevalt segades keema tõusta. Keeta vaiksel tulel 4 minuit, kuni muutub paksuks. Lisada aedviljapüree ja maitsestada soolaga. Anda lauale vahustatud koore või hapukoorega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar