13. jaanuar 2013
Hernesupp.
400 gr värskeid või külmutatud rohelisi herneid (ilma kaunteta),
1 kl peeneks lõigatud salatilehti,
3 peeneks lõigatud porrut,
4 kl kanapuljongit,
1 tl suhkrut,
1,5 tl soola,
kaheksandiks värskelt jahvatatud pimenti (vürtsi),
kaheksandik tl harakputke,
3 spl võid,
soola.
Eraldada neljandik klaasi herneid, ülejäänud panna keedunõusse. Lisada salat, porru , suhkur, soola, piiar ja harakputk. Valada peale kanapuljong ja keeta 30 minutit vaiksel tulel. Herned hõõruda läbisõela ja panna piljongisse tagasi, lisada või. Keeta veel 10 minutit. Laualeandmisel panna supisse ülejäänud herned.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar