13. jaanuar 2013

Seenepüreesupp.



Neljandik klaasi hakitud sibulat,
4 spl võid,
400 gr seeni (eelistatakse šampinjone või kivipurovikke),
2 spl nisujahu,
6 kl kanapuljongit,
2 petersellioksa,
2 sellerioksa,
2 munakollast,
1 kl 20% koort,
soola.
Hakitud sibulat kuumutada võis 5 minutit. Lisada hakitud seened ja kuumutada veel 5 minutit. Pidevalt segades lisada jahu ja veidi aja pärast valadajuurde puljong. Lasta keema, tõsta välja seened ja sibul hõõruda läbi sõela ja panna puljongisse tagasi. Munakollased kloppida koorega ja valada peene joana supisse. kuumutada pidevalt segades, kuid mitte lasta keema tõusta. Maitsestada soolaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком