26. jaanuar 2013
Searibi kaalikatega.
500 gr searibi,
soola,
1 spl margariini,
1 l kaalikakuubikuid,
vett,
petersellilehti.
Liha tükeldatakse parajateks kahvlipaladeks ja pruunistatakse pannil, maitsestatakase soolaga ning kallatakse paksu põhjaga potti. Lisatakse nii palju vett, et liha on kaetud ja lastakse tasasel tulel haududa. Samas pannil pruunistada ka kaalikad, lisatakse lihale ja hautatakse kaane all koos lihaga pehmeks. Valmis toidule puistatakse hakitud peterselli.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar