26. jaanuar 2013
Ühepajatoit lambaliha ja rooskapsaga.
250 gr lambaliha,
2 porgandit,
4 kartulit,
1 kl vett,
soola,
10 pipratera, loorberileht,
2 küüslauguküünt,
25-30 rooskapsapead,
veidi piparmünti.
Lambaliha tükeldatakse paladeks ja pruunistatakse pannil või paksu põhjaga keedunõus, valatakse juurde vesi, lisatakse sool, loorberileht ja maitseained ning lastakse haududa 10 minutit. Vahepeal kooritakse kratulid ja porgandid, tükeldatakse ning lisatakse siis lihale, samuti rooskapsapead tervelt. Roog hautatakse tasasel tulel valmis.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar