13. jaanuar 2013

Pariisi sibulasupp.



3 kl väikesteks kuubikuteks lõigatud magusat sibulat,
3 spl võid,
3 spl jahu,
6 kl kanget lihapuljongit,
1 loorberileht,
neljandik tl värskelt jahvatatud musta pipart,
6 viilu valget nisuleiba,
1,5 kl riivitud juustu ( emmentali),
sool.
Sibul pruunistada kuumas võis. Pidevalt segades lisada ja siis valada juurde puljong. Puljongisse lisada loorber ja pipar. Keeta vaiksel tulel kuni pool tundi. Loorber võtta välja, supp maitsestada soolaga.
Leivaviilud röstida või kuivatada tugeval tulel. Sobib kasutada ka meie pika saia viile.
Supp valada kaussidesse. Igasse kaussi panna saiaviil, millele puistata osa riivjuustu. Kausid katta kaantega ja lasta 6 minutit seista panna mõneks minutiks lahtiselt praeahju. Ülejäänud juust anda supi kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком