Kihisev arbuusibool. (Pere ja Kodu).




4-le
1 keskmine arbuus,
1 l kellukese limonaadi,
1 laimi või sidruni viilud,
püparmindilehti,
jääkuubikuid.

Aseta arbuus, varreosa allpool lauale ja lõika ´´kaas´´ pealt ära. Kui sul on spetsiaalne pallilõikur, võid sellega arbuusist mõned pallikesed lõigata, et neid hiljem kaunistuseks kasutada. Edasi uurista sisu välja. Eemalda sisust seemned. Tambi viljaliha pudrunuiga puruks, ning kurna eraldunud mahl läbi sõela arbuusikoore sisse tagasi. Lisa laimi -või sidruniviilud, pipramündilehed ja jääkuubikud ning vala limonaad peale. Serveeri kohe.
Võid jooki serveerida ka spetseaalses boolinõus, kuid arbuusikoor on ägedam.

Kommentaarid

Populaarsed postitused