24. juuli 2013

Marineeritud aedviljasegu.




Väikesi kurke, porgandeid, punaseid või kollaseid tomateid, tippsibulaid, lillkapsaõisikuid, suhkruherneid, aedoakaunu, tilliõisikuid.
Marinaad : 1 l vett, 2 sl soola, 2 sl suhkrut, 10 pipratera, 1,5 sl 30% -list äädikat.

Hoidis jääb nägusam, kui kõik aedviljad on väiksemõõdulised ja purke pandud tervelt. Porgandid keedetakse nõrgal soolases vees poolpehmeks; lillkapsast, oakaunu , herneid ja sibulaid keedetakse 5 minutit, nõrutatakse. Iga purgi põhja pannakse tilliõisiku kobar, aedvili jagatakse purkidesse, kuum kurnatud marinaad valatakse peale. Purke kuumutatakse 10 minutit 80C. Suletakse õhukindlalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком