Valida kõvad ja poolküpsed tomatid. Marineeritakse koos viljavartega. Tomatid pestakse ja mähitakse musta sõstra või viinamarjalehtedesse ja laotakse suurtesse purkidesse. Pealt surutakse kinni puupilbastega. marinaadiks keedetakse vajalik kogus 5% äädikat, lisades must pipart, loorberilehti, nelki ja soola. Marinaad jahutatakse ja valatakse tomatitele. Purki võib panna ka tilli ja paprikat (tükikese kibeda punapipra kauna). Purgid suletakse õhukindlalt ja säilitakse jahedas ruumis.
19. juuli 2013
Marineeritud punased tomatid.
Valida kõvad ja poolküpsed tomatid. Marineeritakse koos viljavartega. Tomatid pestakse ja mähitakse musta sõstra või viinamarjalehtedesse ja laotakse suurtesse purkidesse. Pealt surutakse kinni puupilbastega. marinaadiks keedetakse vajalik kogus 5% äädikat, lisades must pipart, loorberilehti, nelki ja soola. Marinaad jahutatakse ja valatakse tomatitele. Purki võib panna ka tilli ja paprikat (tükikese kibeda punapipra kauna). Purgid suletakse õhukindlalt ja säilitakse jahedas ruumis.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar