2. juuli 2013

Teravamaitselised kurgid.



Marinaad :
1 l vett,
1 tl soola,
3 spl 30-% äädikat,
3 spl suhkrut,
loorberilehti,
pipart,
tilliõisikuid.

1 kg kurkide (kasutada suuri täiskasvanud kurke) kohta 2 spl soola, 2 spl hakitud tilli, purki panemiseks sinepiseemned, mädarõigast, estragoni, küüslauku.

Keeta marinaad,  jätta kaane alla jahtuma.
Kurgid koorida, tükeldada pikuti sektoriteks (ribadeks). Kui ribad on purkides pikemad, siis tükeldada. Kurgiribad panna suuremasse nõusse, kus segada läbi hakitud tilli ja soolaga, peale piserdada veidi äädikat. lasta kaane all seista üle öö. Järgmisel päeval kurgid sõelal nõrutada ja tõsta purkidesse, vahele lisada sinepiseemneid, mädarõika- ja küüslaugutükikesi, estragoni, peale valada marinaad. Purki kuumutada 20 minutit 80 C juures. kaanetada õhukindlalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком