2. juuli 2013
Marineeritud kurgiviilud.
Marinaad :
3l vett,
6 spl soola,
8 spl suhkrut,
100 ml 30-% äädikat,
loorberilehti,
pipart.
7 kg kurke, maitseks kirsilehti, tillivarsi ja -õisikuid.
Marinaad keeta läbi, lõpuks lisada äädikas. Kurgiviilud panna marinaadi ja kuumutada, kuni muudavad värvi. Siis tõsta steriliseeritud purkidesse, mille põhja on pandud kirsilehti, tillivarsi ja -õisikuid. Kaanetada kohe.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar