100 g makarone,
150 gr kalakonservi,
1 hapukurk või õun,
1 toores porgand,
2 kõvaks keedetud muna,
1 paprika,
100 g konservherneid või aedube,
200 g hapukoort või majoneesi,
( 2 tl vürtskastet),
soola,
maitsetaimi,
maitserohelist ( kõige paremini sobib till ja murulauk),
rediseid,
tomateid,
salatilehti.
Makaronid keedetakse, jahutakse, lõigatakse väikesteks tükkideks. Porgand riivitakse. Teised toiduained lõigatakse väikesteks kuubikuteks ja segatakse makaronidaga. Hapukoor ja majonees maitsestatakse vürtskastme ja maitsetaimedega, tõstetakse teistele toiduainetele. Peale puistatakse hakitud maitserohelist, pannakse redise-, tomati-, ja munaviile, salatilehti.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar