750 gr hakkliha,
50 g saia,
vett saia leotamiseks,
125 g punast paprikat,
125 g rohelist paprikat,
125 g kollast paprikat,
2-3 muna,
2 mugulsibulat,
sinepit,
soola,
pipart,
suhkrut.
Paprikakaunad puhastada, tükeldada neljaks. 1/4 paprikat tükeldada kuubikuteks, ülejäänud keeta ca 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Hakklihale lisada leotatud sai, tükeldatud sibul ja munad, maitsestada. Piklik keeksi vorm määrida rasvainega. 1/4 hakkmasist tõsta vormi, sellele punane paprika, 1/4 hakkmassi ja kollane paprika,1/4 hakkmassi ja roheline paprika. Peale asetada ülejäänud hakkmass. Küpsetada praeahjus 200 C ca 1 1/4 tundi. Umbes 15-20 min. enne valmimist asetada peale tükeldatud paprika.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar