2. jaanuar 2012

Tomati-kartulisupp.



4 kartulit
1,5 l puljongit
1 porru või väike sibul
1 sl rasvainet
3-4 tomatit või samavõrra tomatikonservi
soola, pipart
maitserohelist
(1-2 küüslauguküünt)

Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks ja panna keevasse puljongisse. Porru või sibul tükeldada, kuumutada rasvas klaasjaks (mitte pruuniks ja krõbedaks) ja valada kartulitele juurde. Lõpuks lisada tomatilõigud, lasta supp veel keema tõusta ja maitsestada lõplikult. Valmis supile puistata peale hakitud till ja petersellilehti. Küüslaugusõbrad võiksid proovida lisada veidi purustatud küüslauku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком