4-6 tomatit
0,5-1 porru
1 sl margariini
soola
pipart
2-3 sl vett või puljongit
3 muna
maitserohelist
Tomatid ja porru viilustada. Porrurõngad hautada margariiniga pehmeks, lisada tomativiilud ja kuumutada ka neid (segamata) läbi. Siis lisada veidi vedelikku ja munad, nii et rebud jäävad terveks. Rooga maitsestada soola ja pipraga ning lasta munavalgel nõrgal kuumusel hüübida. Serveerimisel lisada roale rohelist.
1 sl margariini
soola
pipart
2-3 sl vett või puljongit
3 muna
maitserohelist
Tomatid ja porru viilustada. Porrurõngad hautada margariiniga pehmeks, lisada tomativiilud ja kuumutada ka neid (segamata) läbi. Siis lisada veidi vedelikku ja munad, nii et rebud jäävad terveks. Rooga maitsestada soola ja pipraga ning lasta munavalgel nõrgal kuumusel hüübida. Serveerimisel lisada roale rohelist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar