1. jaanuar 2012

Runebergi koogid II



1 muna
1 dl suhkrut
1 dl rõõska koort
125 g võid või margariini
1 dl jahvatatud mandleid
1 dl piparkoogipuru
1 dl riivleiba
1 dl riivsaia
1 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
(1-2 tilka mõrumandliõli või mandliessentsi)
Kaunistuseks: moosi, suhkruglasuuri

Vahusta muna ja suhkur. Lisa rõõsk koor ja sulatatud jahtunud rasvaine. Sega kuivained ja küpsetuspulber ning lisa taignale. Jaga taigen umbes 12 sirgeservalisse metall- või tavalisse pabervormi. Küpseta 200-kraadises kuumuses 15-20 minutit. Tõsta igale koogile pisut moosi ja pigista selle ümber glasuurirõngas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком